Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

NEW IDOLS - Ștefan Eșanu

Ștefan Eșanu este un artist vizual care face pictură, instalație, design grafic și fotografie. Experimentează cu diverse materiale și tehnici. Abordează subiecte de moralitate, sociale și politice cu o doză de sarcasm și ironie. Ștefan crede că nu există subiecte tabu, există doar frica de a le confrunta.

NEW IDOLS este un experiment vizual și un exercițiu cognitiv în care “noii idoli” sunt montați într-un cadru tradițional, pseudo bizantin. Personaje de Science Fiction, eroii din saga cinematografică ”Star Wars” sunt reprezentați într-o stilistică inspirată din iconografia bizantină. Prin NEW IDOLS, Ștefan Eșanu încearcă o construcție pseudo religioasă, o reprezentare vizuală a felului în care în conștiința noastră se suprapun background-ul cultural moștenit și deschiderea către alte culturi, fiecare cu sensurile sale.

La galeria 1001 Arte, Ștefan expune 27 lucrări din colecția NEW IDOLS, 16x21cm, pictate cu tempera pe lemn. De asemenea, sunt disponibile Artist Editions la dimensiunile de 40×30 cm și 18×13 cm.

1001 Arte și Stefan Eșanu au ales să printeze la MyPoster / AZERO lucrarile de fine art.

Cititi mai mult: Stefan Esanu la 1001 arte

Expozitia este deschisa pana in 24 februarie 2024, la galeria 1001 Arte din str. Piața Amzei nr. 4, București.

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.