Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

[COVID-19 UPDATE] AZERO

Dragi clienți,

Ținând cont de schimbările permanente legate de subiectul COVID-19, dorim să vă semnalăm următoarele modificări:

În primul rând, vă asigurăm că nu suspendăm activitatea firmei. Este posibil ca unele servicii să fie afectate, în functie disponibilitatea furnizorilor noștri.

Programul de lucru: Luni -- Vineri: 8:00 -- 17:00

Deoarece sănătatea dvs. este și sănătatea noastră, următoarele măsuri de prevenție au fost implementate la punctul nostru de lucru:

  1. nu acceptăm fișiere pe suport fizic (stick, cd, hard extern etc). Pentru a reduce transmisia infecțiilor, vă rugăm trimiteți comenzile numai prin prin e-mail.
  2. accesul clienților la recepția AZERO a fost limitat, astfel încât să păstrăm o distanță 1.5 m între dvs. și reprezentanții AZERO.
  3. accesul clienților în alte spații în afara de Recepție a fost limitat. Vă rugăm NU intrați direct în spațiile de producție sau de birouri.
  4. reduceți plățile numerar, în favoarea celor cu card, atunci când acest lucru este posibil.

Vă rugăm reduceți, pe cât posibil, prezența fizică la sediul nostru, atunci când se poate comunica prin e-mail sau telefonic.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații sau ajutor în această perioadă de incertitudine.
-- Echipa AZERO

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.