Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

AZERO este certificata ISO 9001:2008!

Suntem mândri să anunțăm că, de astăzi, AZERO este certificată ISO 9001:2008!

Pe scurt: DA! Am făcut-o pentru noi. Nu pentru licitații cu statul (nu c-am avea), nu pentru diplomă, nu pentru că ne-ar fi cerut-o vreun client mare. Ci strict pentru noi, ca o reorganizare a bazelor pe care funcționăm.

Pe lung: citiți în continuare.

De ce este acest lucru important pentru noi și pentru clienții noștri? Procesele arată cum este organizată compania, cum își optimizează resursele și cum acestea îmbunătățesc modul în care funcționeaza ca un ansamblu.

Certificarea se face de o organizație terță, în cazul nostru SRAC - lider național în testare, inspecție și certificare. Pentru a deveni conformi ISO 9001, AZERO a trecut printr-un proces de evaluare, ce include dezvoltarea sistemelor de management al calității, o verificare a documentelor, precum și auditul propriu-zis.

Certificarea ISO 9001 este garanția faptului că avem proceduri robuste, clar definite, în zonele cheie ale business-ului - creație, producție, comunicare, achiziții, managementul documentelor. Nu doar ca asigură o trasabilitate de 100% a lucrărilor de tipar sau a comenzilor de materii prime, dar permit și colectarea și interpretarea feedback-ul de la clienți.

Calitatea este o atitudine pe care o integrăm în munca noastra zilnică și ne autoprovocăm să îmbunătățim sistemul de management al calității (SMC), pentru a satisface necesitățile și așteptările clienților, întotdeauna în conformitate cu specificațiile și reglementarile în domeniu.