Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

Trimiterea unei comenzi prin e-mail

In multe situatii, trimiterea prin e-mail a fisierelor este mai comoda decat sa faceti upload prin site (mai ales la fisiere sub 30 MB).

Trimiterea fisierelor CAD-GIS

Va rugam trimiteti fisierele la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Trimiterea fisierelor pentru tipar offset sau digital

Va rugam trimiteti fisierele la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dupa sosirea e-mail-ului Dvs., veti primi automat un reply de confirmare. Din acel moment, comanda a intrat in evidenta noastra si va intra in executie in cel mai scurt timp.

In cazul in care informatiile din e-mail nu sunt suficiente pentru a efectua plotarea, un operator AZERO va va contacta telefonic.

Informatii de specificat in mail:

Specificati in corpul mail-ului toate datele necesare pentru a va putea contacta si factura:

  • Date de contact (nume, prenume, e-mail, numar de telefon)
  • Date de facturare (denumirea firmei, cod fiscal, nr. de inregistrare la Registrul comertului, cod IBAN, banca, sucursala)
  • Data de predare (cand aveti nevoie de materialele comandate)
  • Informatii despre comanda: tipul de hartie, finisarile dorite, daca doriti pliere, color/alb-negru, informatii despre livrare si alte detalii specifice (fisierul CTB/STB pentru AutoCAD, etc).
  • optional: numele persoanei cu care ati comunicat comercial (persoana care a facut calculatiile)
Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.