Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

Livrarea comenzilor

In mod normal, comenzile se executa in ordinea in care sunt receptionate de catre operatorii AZERO. Executia comenzii Dvs. poate dura intre 10 minute si cateva zile, pentru comenzile mari sau care implica multa manopera. Planificarea livrarii se face imediat dupa ce s-a executat comanda.

Livrarea este gratuita numai in Bucuresti, si numai pentru comenzile mai mari de 300 lei.

In functie de conditiile de trafic si de traseele anterioare, livrarea dureaza intre 2 ore si 2-3 zile.

Desi depunem toate diligentele pentru a asigura o livrare prompta, nu putem garanta data sau ora livrarii. Daca depindeti in mod critic de livrarea materialelor, va rugam sa luati in calcul optiunea de a le ridica Dvs. de la sediul AZERO. Daca nu putem respecta termenul de livrare, va contactam intotdeauna pentru a va comunica acest lucru, si pentru a stabili o data ulterioara de livrare.

Pentru clientii din afara Bucurestiului: Comenzile vor fi livrate la adresa Dvs. folosind serviciile unui transportator autorizat. Livrarea poate dura, in acest caz, 1 ... 3 zile. Contravaloarea transportului este suportata de Dvs.

Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.