Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

Tatuaje temporare

Decorati-va corpul cu un design personalizat. Transformati orice logo, sigla, mascota, ilustratie sau personaj intr-un tatuaj temporar. O modalitate unica de a va asigura ca mesajul a fost remarcat!

Configurați tatuajul temporar în SILOZ.org
Comandați cu încredere, tot noi suntem :-)

Pentru lipire, se desprinde folia transparentă laminată (pe suprafața Tatoo rămânând un strat adeziv), se poziționează pe piele și se presează timp de 10 secunde cu ajutorul unui șervet umed. Apoi se înlătură hârtia suport prin glisare.

Tatuajul astfel aplicat are nevoie de o jumătate de oră pentru uscare și aderența maximă.

Rezistența aplicației este în funcție de PH pielii și este de minim 5 zile. Pe site-ul Magic Touch există certificate obținute în SUA, ce atesta lipsa oricărui pericol de îmbolnăvire sau alergii prin tatuarea temporară cu acest produs.

39.00 lei / format A4

Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!

Clienti si prieteni

 • Activism
 • Foto, - grafica
 • Cultura & comunicare
 • Retail & servicii
 • Medicina, wellness
 • + Tu

Si un mesaj de multumire pentru cel mai important client al nostru:

Acesta esti tu.

Ai lucrat cu AZERO, ai fost multumit si ti-ar placea sa apara aici sigla sau numele firmei ? Trimite-ne mesajul tau la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si il publicam cu placere in aceste pagini.

 •   +

   

  Relatia Dvs. cu AZERO, pe scurt.

  Realizarea unei comenzi la AZERO este guvernata de O.U.G. 34/2016. Va rugam cititi cu atentie, contine informatii importante:

  Read More
 • 1

Oferta AZERO este buna!

Sumele sunt in lei si includ TVA.Fiecare comanda este insotita de calculatia detaliata.

Preturile pot varia usor in functie de specificul lucrarii. Pentru lucrarile nestandard va rugam sa ne contactati pentru o calculatie exacta.

Livrarea este gratuita in Bucuresti, pentru comenzi de peste 300 RON (incl. TVA).

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.