Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

Laminare mata sau lucioasa

Confera o rezistenta sporita printurilor foto; transforma un print de indoor intr-un print rezistent la conditii de exterior. Printul pe autocolant de polipropilena laminat devine un adevarat print de outdoor, dar la calitate fotografica. Obtineti rezultate indestructibile in combinatie cu caserarea pe placa de PVC (Forex). Confera si protectie UV, prelungind astfel pentru mult timp durata de viata a printului, chiar in conditiile expunerii in soare direct.

59.00 lei / m2 , TVA inclus. Pretul include materialul + manopera de laminare.

Atentie: exista o probabilitate foarte mica ca printul sa se strice (faltuire, bule etc) in procesul laminarii. Laminarile facute pe posterele aduse de client se fac pe raspunderea acestuia. Daca defectele apar la laminarea unui print realizat la AZERO, refacerea acestuia este (desigur) gratuita.

Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!

Clienti si prieteni

 • Activism
 • Foto, - grafica
 • Cultura & comunicare
 • Retail & servicii
 • Medicina, wellness
 • + Tu

Si un mesaj de multumire pentru cel mai important client al nostru:

Acesta esti tu.

Ai lucrat cu AZERO, ai fost multumit si ti-ar placea sa apara aici sigla sau numele firmei ? Trimite-ne mesajul tau la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si il publicam cu placere in aceste pagini.

 •   +

   

  Relatia Dvs. cu AZERO, pe scurt.

  Realizarea unei comenzi la AZERO este guvernata de O.U.G. 34/2016. Va rugam cititi cu atentie, contine informatii importante:

  Read More
 • 1

Oferta AZERO este buna!

Sumele sunt in lei si includ TVA.Fiecare comanda este insotita de calculatia detaliata.

Preturile pot varia usor in functie de specificul lucrarii. Pentru lucrarile nestandard va rugam sa ne contactati pentru o calculatie exacta.

Livrarea este gratuita in Bucuresti, pentru comenzi de peste 300 RON (incl. TVA).

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.