Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

Synopsis Media

Ca boutique de grafica si de comunicare vizuala si activand preponderent peste granite cerintele noastre pentru productie sunt foarte ridicate. Am ajuns sa lurez cu Ciprian si cu Azero acuma 4 ani printr-o recomandare a unui prieten, vreme in care am putut sa dorm noptile linistit lipsindu-mi cu desavarsire ingrijorarea unui tipar prost, al unui cartus de culoare neschimbat, urme de bending, hartie de proasta calitate si alte cosmaruri ale designerilor. Un singur lucru as avea de reprosat, ca in acesti 4 ani de relatie excelenta nu am reusit sa ma intalnesc si sa dau mana cu Ciprian si cu intreg staff-ul Azero, noi avand biroul in Timisoara iar service-ul si feelingul in relatia cu Azero fiind acela de vecini de strazi paralele. Synopsis: + AZERO = <3

Ovidiu Hrin -- Synopsis Media

Clienti si prieteni

  • Activism
  • Foto, - grafica
  • Cultura & comunicare
  • Retail & servicii
  • Medicina, wellness
  • + Tu

Si un mesaj de multumire pentru cel mai important client al nostru:

Acesta esti tu.

Ai lucrat cu AZERO, ai fost multumit si ti-ar placea sa apara aici sigla sau numele firmei ? Trimite-ne mesajul tau la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si il publicam cu placere in aceste pagini.

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.