Certificare de non-toxicitate

100% non noxic

Tapetul printat la AZERO este complet non toxic si fara miros, dupa 24 de ore de la momentul printului. Cerneala low-solvent este intr-o formula noua, unde substantele toxice se evapora in primele ore dupa print.

Din acest motiv, copiii care ling peretii (da, se pare ca exista) o pot face in conditii de siguranta deplina.

Instructiuni si precautii

Tapetul este lavabil in sensul ca poate fi sters cu o laveta umeda, dar fara detergenti si in special sa nu contina particule de praf care pot zgaria suprafata acestuia.

Inainte de a aplica tapetul sau autocolantul de perete, asigurati-va ca este compatibil cu peretele! Numeroase tipuri de vopsea au proprietati antiaderente. Toate vopselele pe baza de teflon / silicon / latex si majoritatea vopselelor superlavabile sunt antiaderente, iar autocolantul sau tapetul se vor dezlipi in timp. Este foarte important sa faceti un test prealabil. Daca nu ati primit deja, atunci solicitati-ne o mostra de autocolant de perete. Aplicati-o intr-un loc putin vizibil si lasati-l cateva zile. Daca dupa cateva zile nu a inceput sa se dezlipeasca (exfolieze) incepand de la margini, atunci este compatibil cu peretele si puteti aplica intreg materialul.

Este necesar ca suprafata pe care se va monta tapetul sau autocolantul sa fie uscata, curata, desprafuita, plana si compatibila cu autocolantul sau adezivul pentru tapet. Adezivul este perfect compatibil cu mediile neabsorbante. Daca peretele este poros, se poate aplica o amorsa pentru tapet.

Nu aplicati niciodata autocolantul sau tapetul pe un perete vopsit de curand. Chiar daca pare perfect uscat, este posibil sa fie umed in profunzime. Lasati peretele sa se usuce cel putin 4-5 zile inainte de a incepe montajul.

Evitati aplicarea in zonele cu trafic intens; desi este destul de rezistent, frecarile sau lovirile repetate (cu spatarul scaunului de birou, de exemplu) vor deteriora in timp suprafata imprimata.

Aplicarea tapetului sau a autocolantului de perete este o operatiune specializata, complexa, necesita indemanare si experienta prealabila, precum si cateva ustensile (cuttere, rigle de cel putin 1 m, nivela - poloboc, raclete). Nu incepeti montarea daca nu aveti toate accesoriile sau daca nu sunteti absolut sigur ca il puteti duce la bun sfarsit. O lucrare inceputa incorect nu mai poate fi corectata decat cu dificultate, si este posibil sa necesite indepartare si refacerea peretului.

Nu garantam buna aderenta a tapetului pentru alti adezivi decat cei furnizati de AZERO.

Dupa finalizarea montajului, sunt necesare cateva zile pentru fixarea definitiva. Singura curatare recomandata este stergerea de praf. Aceasta se realizeaza folosind o laveta curata, desprafuita, uscata sau cel mult usor umezita. Nu folositi o laveta prafuita, deoarece particulele de praf pot zgaria suprafata imprimata.

Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!