Carduri - Intrebari frecvente

Tot ce ati vrut vreodata sa stiti despre carduri, dar v-a fost jena sa intrebati:

 • Care este dimensiunea unui card? +

  Dimensiunea standard, ISO 7810 (card tip CR80), este de 86 x 54 mm. Grosimea cea mai populara este de 0.76 mm (grosimea standard a unui card de credit). Exista si carduri de 0.35 mm si 1 mm, dar sunt mai scumpe, nu sunt produs de stoc si exista o comanda minima de 500 buc.
 • Din ce material sunt facute cardurile? +

  Utilizam PVC, deoarece este durabil. Cardurile trebuie sa reziste la utilizare zilnica fara degradare (decolorare, deformare) si de aceea utilizam cele mai bune materiale disponibile. De asemenea, putem realiza carduri pe PVC compozit, PC si PET.
 • Cat rezista in timp? +

  Foarte mult. Aproape nelimitat. Folosim tehnologii moderne de imprimare, la nivelul anului 2020, astfel incat calitatea imprimarii nu se degradeaza in timp.
 • Se poate imprima orice grafica? +

  DA. Se poate imprima orice grafica, la calitate foto. Imprimarea este in tonuri continue, fara existenta punctului de raster. Daca aveti culori Pantone, putem realiza o reproducere foarte apropiata, adesea identica cu cea solicitata. Aveti poze cu oameni? Culoarea pielii arata realist! "Fontele" (fundalurile negre sau intens colorate) arata impecabil.
 • Care este comanda minima? +

  Deoarece lucram practic fara rebuturi, nu exista o comanda minima. Totusi, va recomandam sa faceti serii de cel putin 21 de carduri.
 • Pot imprima nume sau numere diferite pe fiecare card? +

  Da! Fiecare card poate contine numere, nume, coduri de bare, coduri QR diferite, inclusiv fata+verso. Acest lucru se numeste "imprimare cu date variabile". Daca faceti dvs. grafica, este suficient sa ne trimiteti un PDF cu paginile in succesiune. Daca il facem noi, atunci trebuie sa ne trimiteti un fisier Excel sau CSV cu informatiile.
 • La ce rezolutie se imprima? +

  Imprimarea se face la 600 dpi, cu cerneala pigment, in tonuri continue. Nu exista punct de raster, ceea ce o face potrivita pentru imagini dificile. Cerneala pigment nu se decoloreaza in timp, iar imprimarea este la calitate fotografica. Peste imprimare se aplica si o pelicula de folie de retransfer, ceea ce face produsul si mai rezistent
 • Pretul este diferit pentru imprimarea color fata de cea cu negru? +

  NU. Pretul este la fel de mic in ambele variante. Puteti folosi la maxim culorile, fara costuri suplimentare generate de numarul de culori.
 • Alti furnizori lamineaza cardurile. Voi de ce nu o faceti? +

  Avansul tehnologic al formulei de imprimare garanteaza ca imaginea intra in masa plasticului si face inutila laminarea. Astfel economisiti o suma considerabila de bani. Si noi, de altfel.
 • Se poate imprima numai pe o singura parte? +

  Sigur! Cititi informatiile de mai jos.
 • 1
Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!